Inspiratie ochtend
#19 Pranayama's


2024-04-29 13:00:00

Pranayama betekent letterlijk: het vergroten van je levensenergie. Het zijn ademhalingsoefeningen voor het versterken en onderhouden van je fysieke, mentale en spirituele gezondheid.

Vanuit haar ayurvedische kennis gaat Karlijn je meenemen met een reeks pranayama's (ademhalingsoefeningen). Ze gaat een stuk uitleggen over het belang van een ochtend ritueel, wat je zou kunnen doen & waarom dit voor iedereen verschillend is en geeft een korte uitleg over wat ayurveda precies is.

Daarna gaan we aan de slag met de pranayama's om jouw levensenergie te vergroten, emotionele blokkades op te heffen, je zenuwstelsel tot rust te brengen en innerlijke vrede te ervaren. Als aflsuiting hebben we een begeleide meditatie om jouw onverteerde emoties te helen.

Informatie:
Inspirator - Karlijn Postma
Datum - 29 juni
Tijd - 09:00 - 10:00 (08:45 inloop) 
Prijs - €15,00 per persoon (contant)
Max. aantal personen - 8
Locatie - Brette Hoanne, molenweg 10 Oosterzee