Over Brette Hoanne

Van vervallen waterherberg tot sfeervolle inspiratiebron


Het was een verpauperde plek in een afgelegen weiland. Toch zagen Theo & Karlijn dit als dé plek waar dromen waargemaakt konden worden. Een plek om te ontspannen, om kleinschalige gezelschappen te ontvangen en om gasten mee te nemen op hun Lemsteraak. Theo en Karlijn knapten de oude waterherberg op tot een sfeervolle en warm ingerichte plek: Brette Hoanne.

Karlijn Postma - Holtrop

Karlijn reisde rond in een oude camperbus annex atelier. Stond hiermee op Oerol en liet bezoekers zelf bepalen wat haar kunstwerken waard waren. Zo gingen mensen bewust nadenken over het maakproces.

Karlijn studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, is kunstzinnig, spiritueel en een echt gevoelsmens. Ze wil anderen inspireren om bewuster te leven. Meer in samenhang met de natuur. Ze is geïnteresseerd in de ayurvedische levensstijl en volgt momenteel een opleiding tot ayurvedisch lifecoach.

Brette Hoanne is haar speeltuin, waar ze kan creëren en ontwikkelen. Samen met anderen. 

Theo Holtrop

Theo houdt ervan om het gasten naar de zin te maken en te vertellen over de sagen van het Tjeukemeer.

Theo is zelfstandig ondernemer in de lifttechniek, maar zijn technische brein heeft ook een andere kant. Hij is, net als Karlijn, een gevoelsmens en studeerde filosofie aan de Internationale School voor Wijsbegeerte. Hij vindt het heerlijk om af en toe even uit de hectiek en in de Lemsteraak te stappen. Daarnaast helpt hij ondernemers met hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Met zijn filosofische achtergrond stelt hij als coach verdiepende vragen waar je écht even over na moet denken.

Meer weten over het coachen van ondernemers?

Om te onthaasten

Brette Hoanne is een plek waar je bewust naartoe gaat. Voor ontspanning, creativiteit, natuur of gewoon om gezellig samen te zijn. Brette Hoanne is ontstaan uit het idee om mensen te laten samenkomen, om te ervaren hoe het is om te vertragen, te onthaasten. En vooral ook om nieuwe inzichten en energie op te doen.

Kennismaken? Je bent van harte welkom!

Impressie

Waterherberg Brette Hoanne

Brette Hoane website foto's-20464.jpg
Brette Hoane website foto's-11918.jpg
Brette Hoane website foto's-11714.jpg
Brette Hoane website foto's-11771.jpg
Brette Hoane website foto's-20735.jpg
Brette Hoane website foto's-20536.jpg

Meer weten over de mogelijkheden bij Brette Hoanne?


Heb je vragen over wat er allemaal mogelijk is op onze locatie. Neem dan contact met ons op.

Contact