Familiebijeenkomsten


Waar het leven begint en de liefde nooit eindigt

Wil je een familiebijeenkomst in een fijne en besloten setting organiseren? Bij ons heb je het rijk helemaal alleen. Erg prettig tijdens een emotioneel samenzijn, zoals bij een afscheidsceremonie. Goed te weten: onze setting is kleinschalig (tot 12 personen).

Uiteraard kun je Brette Hoanne ook bezoeken voor een feestelijke familiedag!

De mogelijkheden zijn eindeloos: een workshop, een middagje zeilen of een culinaire verwennerij. Bel of mail ons om je ideeën te bespreken. 

Omringd door natuur

Brette Hoanne
Fries voor ‘gebraden haan ademt historie.

De waterherberg ligt aan een oude, en vroeger drukbezochte, vaarroute naar Lemmer. Het was dé plek voor beurtschippers om op te warmen en bij te komen. En nog steeds is het een heerlijke rustige plek midden in de natuur. 

Creatieve workshops

De zilte zeelui van toen zijn vervangen door vrijzinnige creatievelingen van nu. Je kunt bij ons namelijk verschillende workshops volgen. Denk aan keramiek maken, vilten of zeefdrukken. In de workshop Rouw & Verlies kun je bijvoorbeeld een foto van een dierbare op een tas afbeelden. Zo blijft de overledene letterlijk in beeld… 

Het is erg leuk om samen met familie iets te doen. Het creatieve proces laat je uit bestaande familiesystemen stappen. Je bent immers allemaal iets nieuws aan het doen en niemand weet het beter, of juist wel ;). 

Tarieven waterherberg

Kom je een ochtend, middag of de hele dag? Je bent van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur van harte welkom! Je kunt onze locatie ook zonder extra’s huren:

Prijs per dagdeel (van maandag tot en met vrijdag)
€ 200,00 excl. BTW (van 8.00 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uur)

Prijs per dag (van maandag tot en met vrijdag)
€ 400,00 excl. BTW (van 8.00 - 17.00 uur)

Meerprijs overheerlijke lunch 
€ 30,00 excl. BTW per persoon

Andere tijden of meer info? Of combineren met een workshop? Neem gerust contact op.

Een eigen idee?


Is je creativiteit aangewakkerd? Misschien heb je zelf een idee voor keramiek, zeefdrukken of vilten? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

De schoonheid van handgemaakte materialen

Meer weten over de mogelijkheden bij Brette Hoanne?


Heb je vragen over wat er allemaal mogelijk is op onze locatie. Neem dan contact met ons op.

Contact