Abhyanga massage


Ontspannend en rustgevend

Abhyanga is een fijne lichaamsmassage met warme kruidenoliën die je hele lichaam ontspant.

Het richt zich op alle delen van je lichaam, zelfs je buik en hoofd, met zachte massagetechnieken en verwarmende oliën met geneeskrachtige kruiden. De olie dringt diep door in je weefsels en helpt bij genezing. 

Tijdens een consult kan ik vaststellen welke medicinale oliën gebruikt kunnen worden zodat de massage helemaal is afgestemd op jouw behoeftes. 

Waar is abhyanga massage goed voor?

Deze heerlijke warme Ayurvedische oliemassage versterkt je immuunsysteem, kalmeert en ontspant de zenuwen voor een betere nachtrust en meer energie. De massage verbetert ook je bloedcirculatie en helpt tegen een droge huid, waardoor je huid straalt.

Abhyanga houdt je spieren en gewrichten soepel en wordt gezien als een verjongingsmiddel. Het heeft ook een pijnstillend effect en helpt afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen, waardoor het reinigend werkt.

Deze massage wordt vaak gebruikt bij Vata-klachten, pijnklachten en problemen met het zenuwstelsel zoals burn-out, ADHD en stress.

De massage is over het algemeen geschikt voor iedereen, maar er zijn wel situaties waarin het wordt afgeraden, zoals tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap, bij koorts of kanker.

Het is het beste om niet met een volle maag te komen en na de massage oude kleding aan te trekken omdat je helemaal met olie wordt ingesmeerd.

Praktische informatie
Duur: 90 minuten 
Prijs: €125,00

Prijs in combinatie met:

Meer weten over de mogelijkheden bij Brette Hoanne?


Heb je vragen over wat er allemaal mogelijk is op onze locatie. Neem dan contact met ons op.

Contact