Website-3.jpg

Inspiratie avonden in de Brette
Hoanne

De inspiratie avonden zijn bedoeld om jouw blik te vernieuwen, verfrissen en/of te verhelderen. Verschillende sprekers en thema's zullen aan het bod komen om jou nieuwe inspiratie te bieden! We doen dit alles in een klein select groepje in een ontspannen sfeer, met een kopje koffie/thee en wat lekkers erbij.

Inspiratie avond #6 De kracht van jouw onderbewustzijn 

Wellicht herken je het. Je wilt iets aan jezelf veranderen (bijvoorbeeld bepaald gedrag of een hardnekkige overtuiging). Op wilskracht lukt het je een tijdje, maar dan… verval je uiteindelijk toch weer in het ‘oude vertrouwde’. Dit heeft alles te maken met de werking van jouw onderbewustzijn, dat ruim 95% van je denken en handelen beïnvloedt.

Tijdens deze bijzondere Inspiratie avond maakt hypnosetherapeut AnneMeijs Schuurman je weer bewust van de kracht van jouw onderbewustzijn. Ze laat jou ervaren hoe je deze kunt aanspreken om ‘voor je te werken’ i.p.v. tegen je. Tevens maak je een innerlijke transformatiereis, vanuit diepe lichamelijke ontspanning, gefocuste mentale aandacht en geleide verbeelding. Deze natuurlijke staat van zijn sterkt je om een door jou gewenste verandering in gedrag, gedachten, lichamelijk of emotioneel welbevinden te maken.

De avond start met uitleg over o.a. de werking van het brein, het ontstaan van onderbewuste programmering en hoe de kindertijd hier een rol in speelt. Daarna ga je minimaal een uur heerlijk liggen op je eigen matje, waar AnneMeijs je een intense innerlijke rust en lichamelijke ontspanning laat beleven. Een avond die je weer meer in verbinding brengt met jezelf en jouw interne veranderkracht.

Neem je eigen matje, deken en kussen mee. Alles wat jij nodig hebt om comfortabel te liggen.

Info:
Spreker - AnneMeijs Schuurman
Datum - 14 oktober
Tijd - 19:30 - 21:00/21:30
Prijs - €22,50 per persoon
Max. aantal personen - 8
Locatie - Brette Hoanne, molenweg 10 Oosterzee

Ben je enthousiast en wil jij je opgeven?
Er is beperkt plek dus stuur snel een mailtje naar karlijn@brettehoanne.nl