Inspiratieavond
#17 Adem sessie


2024-02-06 13:00:00

Op 22 maart verzorgt Martine Goedhart van Breathe into your Heart de inspiratie avond. Bereid jezelf voor op een reis diep naar binnen. Laat jezelf onderdompelen in de helende frequenties van breathwork en verbind je met de kern van jouw unieke Zijn.

Deze vrijdagavond zal beginnen met een bijzondere meditatie. Een lichtreis door de chakra’s. Tijdens deze meditatie zal er via Martine een transmissie van helende frequenties plaatsvinden die precies daar naartoe gaan waar het nodig is. Wanneer de groep volledig afgestemd is, gaan we de ademsessie in. Tijdens deze anderhalf uur durende reis met prachtige chakra ondersteunende muziek zal Martine jou energetisch begeleiden, zodat jij je compleet kunt overgeven en dat mag loslaten en ontvangen wat voor jou nodig is.

Wat houdt breathwork oftewel ademwerk in?
Tijdens een breathwork sessie ademen we in een bepaald ritme. Hierdoor wordt ons systeem volgepompt met zuurstof en dit zorgt ten eerste voor fysieke sensaties als tintelingen in het lijf. Door een tijd lang op deze manier te ademen, komt ons lijf in een diepe staat van ‘Zijn’ en kan ons lijf opgeslagen trauma of mentale, fysieke en emotionele blokkades zoals angst, depressie, verdriet en woede los laten. Hierdoor komt er ruimte voor gevoelens van openheid, liefde, vrede, dankbaarheid, duidelijkheid en een diepe verbinding met jeZELF en alles om je heen.
Na deze waardevolle reis naar onze binnenwereld is er tijd om je ervaring te delen en sluiten we af met thee en wat lekkers. Rond 22:00 uur ronden we de avond af.

Een warme hartegroet,
Martine

Informatie:
Inspirator - Martine Goedhart
Datum - 22 maart
Tijd - 19:00 - 22:00
Prijs - € 55,00 per persoon (contant)
Max. aantal personen - 5
Locatie - Brette Hoanne, molenweg 10 Oosterzee