Inspiratieavond
#18 Liquid ademreis


2024-02-27 07:00:00

Deze bijzondere plek, in de oude waterherberg, zo pal aan het Tjeukemeer nodigt ons uit onze adem te verzachten. Mee te bewegen met de golven.

Liquid Breath® is een ontvangende ademmethode. Voorbij technieken. Uniek is dat Liquid Breath® gaat over je uitademing. Het zacht uitzuchten zonder te ‘doen’ vormt de basis. Je blaast letterlijk fysieke, mentale en emotionele spanning af en reinigt je lichaam daardoor via iedere uitademing. Zo ontstaat vanzelf een nieuwe inademing. Hiermee energetiseer je je lichaam en ontstaat nieuwe ruimte in body, spirit & mind.

“Anders dan met andere Breathwork ademsessies hoef je deze avond niet te “werken”. Je hoeft niets te DOEN. Je maakt een reis in een aantal zachte stappen, die resulteert in diepe ontspanning en heling van jezelf.” 

Wat meer over Joan aan de hand van haar visie: 
“Ik draag bij aan een wereld waarin mensen de meest authentieke versie van zichzelf mogen zijn. 
Zelfliefde en compassie omarmen we als een basisgoed, zodat iedereen een gevoel van verbondenheid ervaart in hun waardevolle rol in het leven.
We zijn zelf de regisseurs en het is onze taak om ons eigen pad te bepalen en de kracht van binnen te voelen dat we ons eigen pad ook echt mogen bewandelen. 
Alle waarheden laten we hiermee naast elkaar waar zijn. Deze wereld is moedig, veilig, vredig en liefdevol. Het is een magische plek midden in het universum waar we in harmonie met elkaar leven.” 

“Ik geloof dat de mens een ongelimiteerd potentieel bezit en dat ons lichaam zichzelf kan helen. Het erkennen en benutten van deze krachten leidt tot een vol en rijk leven. 

Onze adem is een prachtig instrument om deze krachten te activeren. Ze laat ons op een diepe laag herinneren wie we in werkelijkheid zijn. 
Door bewust met onze ademhaling om te gaan kunnen we niveaus van welzijn, heling en zelfbewustzijn ervaren die we met het blote oog niet kunnen zien. 
Onze adem is DE poort om de connectie tussen lichaam, geest en ziel te verbinden.”

Wil je meer over Joan weten neem dan gerust een kijkje op haar website: www.yogametjoan.nl 

Informatie:
Inspirator - Yoga met Joan
Datum - 19 april
Tijd - 19:30 - 21:30
Prijs - € 55,00 per persoon (contant)
Max. aantal personen - 5
Locatie - Brette Hoanne, molenweg 10 Oosterzee